Il nostro sito utilizza cookies tecnici, analitici e di profilazione e consente l'uso di cookie di "terze parti" che permettono di personalizzare i messaggi pubblicitari che visualizzerai su altri siti sulla base delle tue preferenze. Cliccando su "Ok", in un‘area sottostante o accedendo ad un‘altra pagina del sito, acconsenti all‘uso dei cookie. Per leggere l'informativa completa e sapere come impedire l'utilizzo dei cookie clicca qui.

ok

Kimbo - il piacere che ci unisce

Espresso with a dash of milk

Serveware
Warmed Espresso Cup (2 oz)

Ingredients
1 shot of Kimbo Espresso
Steamed milk

Preparation
Place a 7g+ shot of coffee into a single basket handle. Coffee should be tamped hard. Hitting the side of the handle with your tamper helps getting coffee from the edges to the center of it. Tamp it again and then gently wipe away any loose grind from the rim. Place the handle in the group head and press the single shot button.
For the steamed milk, poor cold, fresh and referably whole milk in a jug. Turn the steamer on, positioning the jug in a way milk will spin (see cappuccino recipe). Poor a splash of foam into the cup or use a spoon.